Marthe, Petter og Fredrik til landsfinalen i SJC

Juniorene fra Stavanger Golfklubb markerte seg under Suzann Junior Challenge TO-finale på Fana GK i helgen. Marthe Wold og Fredrik Helliesen vant hver sin klasse, mens Petter Mikalsen tok en sterk 2 plass i sin klasse. I august spiller de tre landsfinale i SJC på Oslo GK Bogstad.

Marthe gikk en meget sterk runde 1 under par og med god margin til andreplassen som kom inn 7 over. God margin til nummer to hadde også Fredrik som gikk runden 2 slag over par, hele 8 slag bedre enn andreplassen. Petter avsluttet meget solid 1 under par, men måtte denne gang se seg slått med 2 slag.

Fra SGK deltok følgende spillere i TO-finalen på Fana, hvor banen turneringsdagen viste seg fra sin aller beste side: Petter Mikalsen, Anders Lindanger, Katerina Jæger, Marthe Wold, Julie Aas Nordin, Fredrik Helliesen og Kristian L. Woie.

For komplett resultatliste, sjekk Golfbox, klikk Livescoring og tast inn Fana i søkefeltet.

Mer informasjon om Oslo Golfklubb hvor landsfinalen går, finner du her.