Sølv i Lag NM Herrer på Drøbak Golfklubb

Stavanger GK måtte ta inn 7 slag på Grønmo før singlerundene siste dag.  Etter at alle spillerne hadde passert hull 15, så lå lagene helt likt.  Derfra og inn hadde Grønmo litt mer tur enn våre spillere og kunne til slutt innkassere seieren med kun 2 slag.

Stavanger var fra første slag  med i kampen om gullet og spilte meget god golf under hele mesterskapet, men tapte altså med knappest mulig margin. Allikevel så er sølvmedaljer en sterk prestasjon i dette selskapet som inkluderer både profesjonelle spillere og amatører.

Dette laget har nå vunnet sølv (2008), gull (2009) og sølv (2010) de siste tre årene, en prestasjon som ingen andre klubber kan måle seg med. Vi tror ikke at det stopper med det, siden spillerene enda er unge og har mange gode år foran seg.

Ekstra hyggelig er det å få mange tilbakemeldinger fra andre klubber og spillere på at vårt lag er veldig høflige og profesjonelle i sin oppførsel både på og utenfor banen. Det er god reklame for Stavanger Golfklubb !!

Vi gratulerer Are Å. Friestad, Sondre E, Ronold, Ole B. Ramsnes, Aksel K. Olsen og trener Jan Egil Nærland med sølvet !!

Vi gratulerer også Grønmo med sitt første mesterskap og Bærum GK som vant dameklassen.

Via denne linken finner dere alle resultatene.