Sterk SGK-markering i helgens Jr regiontour

To spillere fra SGK er klare for sin Titleist Tour-debut etter helgens Jr regiontour i Stavanger. Fredrik Helliesen tok en 3. plass, mens Kristian Leik Woie fulgte tre plasser bak. Som om ikke det var nok, sikret Martin Myhre Engelsgjerd seg en 7. plass og Tor Håkon Helgeland en 9. plass.

Trener Henning hadde all grunn til å være fornøyd etter at Fredrik og Kristian leverte og kvalifiserte seg til TT i helgens turnering.

Banen viste seg fra sin aller beste side under turneringens første dag lørdag. Fredrik gikk sin første runde på meget sterke 68 slag (-3), mens Martin og Kristian fulgte henholdsvis fire og fem slag etter. De tre avsluttet på 1, 2 og 3 plass første dag og sikret solid Stavanger-dominans i toppen.

Dermed var lederballen dagen etter en ren SGK-ball. Også søndag var været bra, selv om vinden tidvis representerte ganske store utfordringer. Med god margin fra første dag hadde Fredrik en del slag å gå på. Han avsluttet totalt 8 over, mens Kristian og Martin begge endte 11 over. Ved siden av de fire SGK-spillerne blant topp 10, tok Musse Berhane en 17. plass og Anders Lindanger en 19. plass. Med andre ord var det samlet sett en flott innsats fra våre spillere!

På jentesiden var vi ikke helt på topplassene denne gang. Men Karoline Woie og Debora Galtung sikret henholdsvis 6 og 7 plass.

Nevnes må også klassen Yngre junior hvor Ruben Pettersen og Aron Berhane gjorde en god innsats.

Komplett resultatliste finner du her. Ellers er det lagt ut noen flere bilder på SGK Junior-sidene på Facebook!