Petter tatt ut til Italian International Championship U16

Petter Mikalsen er tatt ut av NGF til å representere Norge under årets Italian International Championship.

Turneringen går av stabelen fra 31 August – 2 September på Biella golfbane utenfor Milano. 120 av Europas beste juniorene under 16 år deltar og vinneren blir Italian U16 Amateur Champion. Det spilles en runde pr.  dag de to første dagene hvor de 36 beste går videre til siste dag hvor det spilles 2 finalerunder. Biella golfbane er en park bane par 73 på 6500 meter og er en av de beste banene i Italia.

Øvrige norske på laget er Vetle Marøy (Bergen GK) og Kristian Krogh Johannesen (Drammen GK).

Vi gratulerer Petter med uttaket og ønsker lykke til.

Link til livescore finner her:

http://www.golfclubbiella.it/under-16-2010_EN.ashx