Rekordstor SGK-gruppe på jr regiontour

Sesongens største SGK-gruppe stilte til start da årets siste jr regiontour gikk av stabelen i regi av Bjaavann Golfklubb i Kristiansand helgen 21./22. august. Flere av våre spillere fikk denne helgen sitt første møte med jr regiontour.

Bjaavann er en lang og krevende bane. Det fikk mange av spillerne erfare de to turneringsdagene. Likevel ble det prestert mye god golf. I guttenes klasse sikret Christer Knag seg en fin 2. plass, kun ett slag bak vinneren.  

I jentenes klasse ble det en flott 2. plass på Karoline Woie, etter spennende omspill med Nathalie Kristin Engeseth . Klassen ble vunnet av Marthe Wold, som allerede er kvalifisert til Titleist Tour, og som denne gang stilte utenfor konkurranse.

For alle resultater fra jr regiontouren – sjekk Golfbox.