Sølv til Ole under NM Junior

Junior NM gikk i år på Hauger GK. Dette er en veldig lang og krevende bane, noe som viste igjen på resultatlistene.   

Vi hadde denne gang med 7 spillere, Karoline Woie, Marthe Wold, Katerina Jæger, Petter Mikalsen, Christer Knag, Aksel K. Olsen og Ole B. Ramsnes.

Ole var tittelforsvarer og greide nesten å gå helt til topps i år også. Sølv er en kjempeflott prestasjon og vi gratulerer så mye. Ole spilte stødig golf alle 3 dager og lå i teten hele veien. Ole endte totalt 1 under par, 4 slag bak vinneren, Oddvar Hjellegjerde. Dette var Ole sin siste Titleist Tour før veien går videre til college golf i USA på University of Denver. Vi ønsker selvsagt lykke til, men kommer til å savne humørsprederen Ole på turneringer dette og neste år.

De andre spillerne i gutteklassen havnet denne gang litt lenger ned på resultatlistene. Petter gikk første runde på par men fikk det tøffere etter hvert. Han endte til slutt på 32. plass. Aksel kom rett fra turnering i Tyskland, slet litt hele veien og endte på 34. plass. Christer viste tidvis bra spill, var litt uheldig på noen utslag og endte på 37. plass.

I jenteklassen var Katerina hele tiden med å kjempe om en pallplass og endte til slutt på en flott 6. plass, Marthe presterte også tidvis bra spill og fulgte opp med en fin 7. plass. Karoline var endelig tilbake på Titleist Tour og viste mye bra spill. Hun kjente nok litt til skaden på slutten, men endte på en 18. plass i sitt comeback på Titleist Tour-en. Alle jentene er juniorer også neste år og vil helt sikkert kjempe i toppen.

Neste Titleist Tour går på Skjeberg GK 11 – 12. september og vi satser igjen på å se Stavanger spillere høyt oppe på resultatlistene.

Neste år går vi for ”the double” i junior NM.

Vi gratulerer Oddvar Hjellegjerde (Haga GK) og Olivia Hullert (Bærum GK) med seier.

Resultatene finner dere her.