SGK-juniorene i aksjon på Sola

Høstsesongen er i gang, og det er fortsatt et rimelig tett turneringsprogram for juniorene. Søndag 15. august gikk CDK-tour av stabelen i regi av Sola Golfklubb. Under topp spilleforhold, leverte SGK-juniorene mye god golf.

I klassen C-tour for gutter, gikk Nicolay Helliesen til topps, mens Stine Lindanger var best av jentene. På K-touren sikret Harald Eliassen seg en fin 3. plass. Også de yngste var i aksjon på Sola denne dagen, med mange gode resultater på D-touren.

For komplett resultatliste, sjekk Golfbox. Sjekk også juniorsidene på Facebook.

Søndag 5. september er det igjen klart for CDK-tour, denne gang i regi av Randaberg GK. Husk påmeldingsfristen her som er 2. september kl. 12.00.

Minner også om at det 3. september, to dager før Randaberg, er juniorsving hos oss. Meldt deg på!