Titlest Tour på Losby – 2 debutanter og HIO

Titlest Tour nr. 4 gikk på Losby GK og var matchspill. Et flott anlegg med 27 hull og det ble spilt på alle de tre 9 hulls sløyfene. 32 jenter og 64 gutter stilte til start.

Vi hadde denne gang med to debutanter fra SGK på Titlest Tour, Kristian Leik Woie og Fredrik Helliesen. De fikk en flott opplevelse og lærte mye på disse dagene. Alle fikk spille 6 matcher på 2 dager over 9 hull.

Kristian møtte Aksel i første match og måtte gi tapt for rutinen. Deretter leverte Kristian mye godt spill men hadde ikke marginene på sin side før match nr. 5 som han vant. Dermed ble det 62 plass, mye verdifull erfaring rikere og Kristian klarte sitt mål om å vinne minst en match.

Fredrik fikk det også tøft den første dagen og møtte eldre rutinerte spillere.  Dag to gikk det bedre hvor han vant 2 matcher og tapte en knepent. Dermed ble det en respektabel 52 plass på Fredrik i sin debut på Titlest Tour.

Christer tapte sin første match, vant sine fire neste matcher og tapye så den siste. Dermed endte han på en 34 plass. Christer viste tidvis bra spill og kommer helt sikkert sterkere tilbake ved neste anledning.

Både Petter og Aksel vant sine første matcher. Men siden begge tapte den neste, kunne beste plassering bli 17. plass. Begge vant de neste 3 matchene noe som gjorde at de måtte gjøre opp innbyrdes om 17. plassen. Det ble en tett mach hvor det måtte omspill til for å kåre vinneren. Eldstemann trakk til slutt det lengste strået og dermed ble Aksel nr. 17 og Petter nr. 18.

Jentene spilte serie første dag og ble deretter delt inn i grupper. Katerina vant en match og tapte to første dag og skulle deretter kjempe om 17. plassen. Hun vant deretter to og tapte siste match og endte dermed opp på 18. plass.

Det må ellers nevnes at Petter gjorde ’hole in one’ på hull nr. 8 i match 5, et par 3 hull på 160 meter. Det er Petter sin tredje HIO i hans 4 år lange golf karriere. Vi gratulerer.

Matchspill over 9 hull gir rom for mye tilfeldigheter, noe som gjør at hvis man taper “feil” match, en av de tidlige, så er man ute av tetkampen, selvom man vinner de neste matchene. Dette var noe både Aksel , Christer og Petter fikk erfare.

Neste Titleist Tour er Junior NM på Hauger GK. Vi oppfordrer alle til å trene godt før det, slik at Stavanger markerer seg skikkelig igjen. 

Vi gratulerer Tore Lindtveit (Arendal GK) og Anette Lyche (Bærum GK) med seier.

Alle resultater finner dere via Losby sine hjemmesider.