Petter vant Titlest Tour-finalen i Kragerø!

Petter Mikalsen gjorde like godt rent bord da årets siste Titleist Tour gikk av stabelen på Kragerø GK. Etter å ha knivet i teten gjennom hele turneringen, toppet han spenningen ved å gå til omspill med Kristian Krogh Johannesen. Petter vant fortjent, og sikret seg dermed karrierens første seier på Titleist Tour.

Ytterst få får mulighet til å holde en takketale på Titleist Tour. I helgen var det imidlertid Petters tur.

Titlest Tour nr.7 gikk denne gang på Kragerø GK. Dette er en skogsbane med trange fairways og store raske ondulerte greener. Begge dagene blåste det kraftig, og en temperatur på 7-8 grader i tillegg til regn lørdagen, gjorde det til en fin utfordring for våre spillere.

Det ble en triller av de store. Da alle var inne, var Petter og Kristian på delt førsteplass, og det var duket for omspill på hull 18. Begge slår greit ut, Petter setter innspillet i bunker, Kristian lander på greenen 10 meter fra flagget. Petter legger seg 3 meter fra pinnen og setter putten, Kristian 3 putter og dermed sikrer Petter seg si første Titlest Tour seier i karrieren.

Aksel hadde denne helgen litt rusk i maskineriet, og fikk det ikke helt til å stemme. Det ble til slutt en 23. plass etter varierende spill. Nå er det bare å lade batteriene til neste år. Christer opplevde også en varierende helg. Førsterunden var flott, men så gikk det dessverre tyngre på sisterunden, og Christer endte denne gang opp noe lenger nede på listene.  

Vinnerene på årets Titlest Tour får tur til Spania i desember for å trene og samtidig se på siste del av Europa Tour-kvalifiseringen. Vi ønsker Petter lykke til!

Samtidig gratulerer vi Cecilie Hagen (Drammen GK) med seier i jenteklassen.