Supre resultater fra CDK-tour på Randaberg

Juniorene fra SGK stormer fram. Også i sesongens nest siste CDK-tour på Randaberg GK søndag 5. september, gjorde de seg bemerket med mange gode plasseringer både på C, D og ikke minst K-tour. I et flott sensommervær ble det levert mye god golf.

På K-touren tok SGK-spillerne alt av gjeve premier. Sander Thomassen gikk en runde tre under par, og sikret seg dermed førsteplassen. Kristian Leik Woie og Petter Songe Møller tok en god 2. og 3. plass, begge etter en runde på par.

På jentenes C-tour tok Elisabeth Hønsi 1. plass, med Stine Lindanger kun to plasser bak. På guttenes C-tour kom Nicolay Helliesen på en god 3. plass, knepent bak de to plassene over.

Også på D-touren leverte våre spillere Nora Røen Larsen, Kristine Woie og Marie Aas Nordin fin innsats.

26. september går sesongens siste CDK-tour av stabelen, denne gang i regi av Stavanger Golfklubb. Ettersom dette er hjemmebane, regner vi at med at dette blir et høydepunkt i sesongen. Så meld deg på!