Titlest Tour med tre SGK-spillere blant topp 10

Sesongens sjette Titlest Tour gikk av stabelen på Skjeberg GK. Dette er en bane med trange fairways og små, ondulerte greener. Kombinert med regn første dag av turneringen, ble det en fin utfordring for våre spillere.

Vi hadde denne gang med tre gutter og tre jenter til start. Resultatet ble en flott 3. plass og årsbeste for Aksel, karrierebeste av Petter med 6. plass og en fin 8. plass til Marthe.

Aksel fortsatte også på TT det fine spillet han viste under KM sist helg, og kjempet hele tiden i teten.

Petter spilte stabil god golf over tre runder og kom inn to slag bak Aksel. Dermed ble det karrierebeste for Petter på Titlest Tour med 6. plass. Dette lover godt for framtiden, vi gratulerer!

Christer hadde en tung helg. Førsterunden var grei, men på de neste to rundene gikk det tyngre. Han endte opp på 39. plass, men kommer garantert sterkere igjen i Kragerø.

Marthe jobbet seg gjennom tre runder uten å få betalt i god score, men endte likevel opp på en respektabel 8. plass. Det blir spennende når uttellingen virkelig kommer. Blir det allerede denne uken i Italia? Vi krysser fingrene!

Katerina åpnet med en god førsterunde, men fikk det noe tyngre på de to siste rundene og endte opp på 15. plass. Her skal det nok revansjeres snarest mulig.

Karoline viste tidvis bra spill, og viser hun kan kjempe på det øverste nivå. Men dessverre måtte hun denne gang kaste inn håndkleet før de siste 9 på grunn av ryggproblemer.

Da er det bare å se fram mot Titlest Tour-finalen som går av stabelen på Kragerø GK 25-26 september. Her går vi for gull!

Vi gratulerer Mikkel Bjerk Andresen (Haga GK) og Nicoline Skaug (Oslo GK) med seiere på TT.