Vellykket møte om mental trening, nå er vi i gang!

Kafeen i golfklubben var nærmest full da Junior og elitekomiteen tirsdag inviterte til presentasjon av mental trening som teknikk for å bli en enda bedre golfspiller. Vi har innledet et samarbeid med Igor Ardoris, som de neste ukene vil jobbe konkret opp mot Runner up, Elite region og Elite.

Allerede onsdag morgen var den første gruppen spillere i gang med Igor, før nye spillere var på plass på ettermiddagstid. Ved siden av det opplegget Igor har laget for gruppevis gjennomgang, vil det være mulig å booke individuelle timer med ham i tiden som kommer.

Ved siden av å bli kjent med vår mentale trener, vil vi innledningsvis fokusere på hva denne treningen går ut på, samt hvordan vi i større grad kan bli bevisst våre indre, mentale ressurser. Sist, men ikke minst, skal vi selvsagt ta med oss kunnskapen ut på golfbanen!

Igor Ardoris er en mye brukt mental trener for både idrettsfolk, musikere og andre. Vil du vite mer om ham, sjekk ut hjemmesiden hans. Den finner du her.