Marthe og Petter klare for Frankrike

Golfen tar ikke påskeferie. Marthe Wold og Petter Mikalsen er i disse dager i Frankrike, der de spiller viktige turneringer.

(Foto: Tom K. Aslesen)

Marthe spiller French International Lady Junior Championship i Paris. Turneringen starter med 36 hull kvalifisering 21. og 22. april. Deretter blir det match 22.-25. april. Turneringen er for spillere opp til 21 år.

Link til turnering finner du her.  

Andre norske spillere i denne turneringen er Olivia Hüllert, Nicoline Skaug, Annette Lyche, Maria Tønnesen, Veslemøy Heramb, Cesilie Hagen og Elisabeth Haavardsholm.

Turneringen teller i kvalifisering til Solheim Cup Junior.

Petter er på plass for å spille French Boys. I likhet med jentenes turnering, får han her bryne seg mot noen av de absolutt beste internasjonalt. I tillegg til Petter, spiller Oddvar Hjellegjerde, Vetle Marøy, Kristoffer Ventura, Kristian Krogh Johannsen og Andreas Gjesteby turneringen i Frankrike.

Følg med på scoren her.

Til begge – lykke til!