Amputert Titleist Tour på Fana GK

Årets første Titleist Tour ble ikke helt slik spillerne hadde tenkt. Turneringens andre runde måtte avbrytes på grunn av tordenvær lørdag, og ble først fullført søndag morgen. Tredje og siste runde av turneringen ble i sin helhet kansellert søndag.

I guttenes klasse var Petter Mikalsen vår beste med en 7. plass (+ 9), fulgt av Aksel Kristoffer Olsen på 13 (+12). Christer Knag sikret seg en delt 30. plass (+18), mens Titleist-debutant Anders Lindanger endte på en 36. plass (+21). Det betyr at samtlige av disse er klar for neste Titleist Tour. Suveren vinner av guttenes klasse ble Vetle Marøy ( -3).

I jentenes klasse sikret Marthe Wold seg en delt 7. plass (+20), mens Karoline Woie tok en delt 12. plass (+26). Katerina Jæger hadde en krevende første runde. Hun kom sterkere tilbake i andrerunden, men endte på 19. plass (+35). Det betyr at hun spiller kommende Titleist Region Tour på Mæland GK i helgen med mål om ny kvalifisering til Titleist Tour. Jentenes klasse ble for øvrig vunnet av Annette L. Lyche, Bærum. Hun endte +13.

Resultatliste finner du her.