Årets Suzann Junior Challenge i nye former

Norges Golfforbund endrer opplegget for SJC. Det skal arrangeres en Norgesfinale, der de beste spillerne i aldersbestemte klasser møtes. Kvalifisering til denne vil bli gjort gjennom resultater i turneringsspill.

Først og fremst vil Titleist Region Tour være avgjørende, men NGF vil også vurdere resultater fra Junior Tour i enkelte klasser. Norgesfinalen, som også i år går av stabelen på Oslo GK, blir dermed en invitasjonsturnering for spillere i aldersklassene 13-14 og 15-16 år.

Bakgrunnen for endringen av SJC er at vi de senere år har sett at kun et fåtall klubber ønsker å sende sine spillere til områdefinaler, og det er bare en håndfull klubber som har arrangert klubbkvalifiseringer.

Går du inn i Golfbox vil du se at SJC-kvaliken i SGK er tatt bort helgen 18/19 juni. Vi jobber imidlertid med planer om en Stavanger Open for spillere fra hele turneringsområdet disse dagene. Så hold av datoene! Mer informasjon følger så snart denne blir klar.