Karoline og Anders klare for Titleist Tour

Karoline Woie og Anders Lindanger er klare for Titleist Tour etter helgens Titleist Region Tour som gikk av stabelen på Sola GK. Med rundene 79-73 vant Karoline jentenes klasse klart, mens Anders sikret seg en solid andreplass blant guttene med rundene 75-78.

Været viste seg fra sin beste side begge turneringsdagene på Sola. Karoline viste allerede lørdag lovende takter. Søndag åpnet hun enda bedre med en front to under par. På backen måtte hun bite i seg en dobbel og en enkelbogie, men ellers gikk det som smurt mot en klar seier. Nevnes skal også at Julie Aas Nordin tok tredjeplassen blant jentene.  

For Anders var lørdagens runde den beste. Men etter en solid front søndag, viste også han at han aktet å være med i kampen om en plass på kommende Titleist Tour. Slik gikk det også for Anders, som dermed får sin debut på TT. Gratulerer til William Bertram fra Sola GK som vant guttenes klasse.

Komplett resultatliste fra helgens turnering på Sola, finner du her.

Spillerne fra SGK samlet etter turneringen.