Katerina til topps på Meland

Det var ingen tvil. Denne helgen gjorde Katerina Jæger rent bord i jenteklassen under Titleist Region Tour på Meland GK ved Bergen. Med 16 slags ledelse til andre jente på resultatlisten, var det lenge klart at hun med rundene 80-82 ville hente hjem toppremien.

I vinden på Meland. Fra venstre Julie Aas Nordin, Robel Berhane, Katerina Jæger, Musse Berhane, Fredrik Helliesen og Kristian Leik Woie.

På guttesiden var vi ikke på pallen denne gang. Men tre spillere, Robel Berhane (89-90), Musse Berhane (92-90) og Kristian Leik Woie (90-92) blant topp-ti, er likevel meget respektabelt! Guttenes klasse ble for øvrig vunnet av Fana GKs Didrik Kahrs Skaale (80-87).

En fornøyd vinner i jenteklassen, klar for kommende Titleist Tour.

Meland GK er i særklasse en utfordrende bane. Sterk vind store deler av helgen, gav spillerne store og spennende utfordringer og satte også sitt preg på scorene.

Med mer eller mindre stabile vindretninger, tett skog inn mot banen, relativt smale fairwayer og store greener, kan det  gå hardt ut over scoren – slik mange av spillerne i helgen fikk erfare. Men nettopp av den grunn bør man også spille Meland hvis man får mulighet!

Komplett resultatliste fra helgens TRT finner du her.