Sterk vind ga Norgescup-utfordringer

Helgens Norgescup gikk av stabelen i regi av Solastranden Golfklubb. Under krevende vindforhold fikk spillerne litt av hvert å bryne seg på i løpet av turneringens to dager.

SGK-jentene markerte seg idet Katerina Jæger tok en 2. plass og Marthe Wold sikret seg 3. De to SGK-spillerne gikk helgens turnering på henholdsvis 74-75 (+11) og 78-75 (+15). Klassen ble vunnet av Stine Pettersen, Moss & Rygge, på sammenlagt +3.

På herresiden var Magnus Jepson vår beste. Magnus endte til slutt på en 6. plass med rundene 74-73 (+9). Petter Mikalsen sikret seg en bra 13. plass (+11), mens Are Åsland Friestad tok en delt 21. plass (+13). Are hadde en sterk første dag, men slet litt mer turneringens andre dag. Herrenes klasse ble vunnet av Christoffer Carlsen som til slutt endte tre under par.

Her finner du samtlige resultater fra helgen. Og her finner du Norsk Golfs artikkel om turneringen.