Katerina og Anders tilbake på Titleist Tour

Katerina Jæger og Anders Lindanger er på ny klare for Titleist Tour etter at de i helgen henholdsvis vant og kom på delt 3. plass under Titleist Region Tour som gikk av stabelen i regi av Sandnes GK.

Katerina var i en klasse for seg under turneringen og vant suverent med sterke -5, foran andreplassen på +11. Hun kunne i helgen notere seg for blant annet 9 birdier og en eagle. I guttenes klasse viste Anders Lindanger at formen denne våren fortsatt holder stand. Etter en runde +1 første dag, avsluttet han andre dag med + 4. Det holdt, og dermed er han tilbake på touren igjen. Med seg fra vårt distrikt får Anders også Sondre Falch fra Sola GK som knivet i toppen og til slutt sikret seg en flott 2. plass. For øvrig gratulerer til Fredrik Dale, Meland GK, som vant gutteklassen.

Mye godt spill også av de andre SGK-spillerne, selv om de denne gang ikke klarte å hevde seg helt i toppen.

Helgens turnering gikk av stabelen i regi av Sandnes, etter at Kvinesdal GK måtte trekke seg som følge av en vinterskadet bane. Godt vær og gode forhold gjorde de to rundene til en flott opplevelse for spillerne.

Her finner du komplett resultatliste fra TRT.