Stor interesse for Stavanger Junior Open

34 spillere stilte til start da Stavanger Junior Open gikk av stabelen lørdag 18. juni. I nydelig sommervær ble det en super dag med mye god golf over hele linjen.

Klasse 1 for jenter og gutter spilte netto slag. Her vant Katerina Jæger med -6, mens Marthe Wold og Rebekka Pettersen kom på 2 og 3 plass. I guttenes klasse slo Tor Håkon Helgeland til med -6, fulgt av Robel Berhane og Jens Kristian Hognestad på de neste to plassene.

Klasse 2 spilte stableford, og her vant Kristine Woie med 35 poeng, foran Elisabeth Hønsi og Alexandra Mudie på 2 og 3 plass. I guttenes klasse 2 vant Emil Meling, Sola GK, med 37 poeng, fulgt av Nicolay Helliesen og Jarand Lein, Randaberg GK, på de neste plassene.

Turneringen omfattet også beste brutto score, lengste drive for jenter og gutter samt nærmest pinnen på hull 5. Katerina Jæger dro avgårde med beste brutto score på +1. Dagens lengste jentedrive stod Marthe Wold for, mens Musse Berhane gjorde tilsvarende for guttene. Nicolay Helliesen sikret seg premie for turneringens slag nærmest pinnen på hull 5!