Titleist Tour i strålende vær på Nøtterøy

Det ble en langhelg hvor vi allerede torsdag morgen kjørte i biler til Tønsberg. Således hadde vi to dagers innspill i et strålende sommervær før turneringen startet lørdag med 36 hull og 18 hull på søndagen, forteller Ronny Knag, en av reiselederne denne helgen.

I jenteklassen var det 26 deltakere, og SGK-jentene markerte seg da Marthe Wold tok en fin 5. plass med + 16 over par fulgt av Karline Woie med T 9. plass med + 21. Katerina Jæger var litt mer uheldig og kom på 14. plass med + 28. Uheldigvis medførte dette at hun etter OOM endte like utenfor kvalifisering til neste Titleist Tour, hvilket betyr at Katerina spiller helgens Titleist Region Tour på Sandnes GK. Hun kommer nok meget sterkt tilbake!

På guttesiden med et deltakerantall på 53 spillere var det mange gode scorer, og Petter Mikalsen spilte seg opp til en meget fin 4. plass med + 6. Aksel K. Olsen leverte også en meget god turnering og kom på T 7. plass med + 10, mens Christer Knag hadde stigning i sitt spill utover turneringen og kom på T 17. plass med + 18. Anders Lindanger slet litt mer og kom på 48. plass. Dermed må også han tilbake til Titleist Region Tour for ny kvalifisering.