God norsk innsats i EYM!

Marthe spilte en ny runde på +4, men måtte se at hun falt 3 plasser til delt niendeplass. Likevel: Topp 10 i en av de store europeiske juniorturneringene må sies å være bra.

Det norske laget på pallen mens den spanske nasjonalsangen spilles.

I tillegg ble det pallplass på det norske laget som endte på tredjeplass. Imponerende innsats av de norske spillerne som kun hadde tre spillere på laget, mens de andre som kjempet i teten hadde fire spillere og kunne stryke dårligste score hver dag, forteller Erik Wold fra turneringen.

De norske guttene, Kristian Johannessen og Kristoffer Ventura, delte andreplassen sammen med tyske Kai Kürschner. Franske Kenny Subregis tok til slutt en suveren seier. Han gikk på par og var med det 7 slag foran de tre på andreplass. Også jenteklassen ble vunnet suverent. Spanske Harang Lee vant med -5, ni slag foran nr 2.