Jentene skapte spenning i junior NM

SGK-jentene stod for den største spenningen under årets NM for juniorer. Så sørget da også Katerina Jæger og Marthe Wold for en mer eller mindre dramatisk avslutning i klassen. Begge kjempet i toppen da Katerina chippet i koppen for birdie på hull 18  og dermed sikret seg en flott 2. plass (+10). Samme flotte plassering og score endte Marthe på. Tredje SGK-jente, Karoline Woie, spilte jevnt hele veien og sikret seg en fin 10. plass (+21). Jenteklassen ble vunnet av Nicoline E. Skaug, Oslo GK, med +8.

I vinden også i Jr NM: Katerina, Karoline og Marthe, herfra lag NM.
I vinden også i Jr NM: Katerina, Karoline og Marthe, her fra lag NM tidligere i sommer.

På guttesiden var Aksel K. Olsen med og kjempet hele veien, men nådde ikke helt opp mot slutten. En 9. plass (+5) er likevel mer enn godkjent. Petter Mikalsen svekket sine sjanser med en svakere andre runde, og endte til slutt på en 20. plass (+14), fulgt av Christer Knag som endte på en 26. plass (+20). Guttenes klasse ble vunnet av Mathias L. Schjølberg, Oslo GK, som hadde full kontroll med -4, forteller Tore Mikalsen, reiseleder for SGK-gjengen under mesterskapet.

Vel blåst til samtlige spillere!

Her finner du fullstendige resultater.