Jr NM: SGK-Jentene på 3. plass – guttene på 4

Årets Jr NM er over. SGK-jentene endte til slutt på en 3. plass, mens det for guttenes del ble 4.

Fra mesterskapets siste dag forteller Karen: Allerede før start var vi klar over at det skulle nesten mirakler til om Bærums-jentene skulle miste førsteplassen sin, samt Oslo sin 2. plass. Likevel var det viktig å være fokusert og spille bra. I forhold til været så det lenge svært mørkt ut. Og når Drammen GK er en av Norges mest kuperte baner, kunne det bli en meget tung dag. Likevel; regnet ga seg og spillerne kunne ta av seg regntøy og slå ned paraplyer og etterhvert spille i solskinn og 24 grader.

Jentene leverte en meget bra runde og igjen var det Katerina som spilte best av alle i  feltet. Hun endte på minus 2 og Marthe fulgte like bak. Karoline hadde det litt tøffere, men det er kun de to beste scorene for laget som teller. Jentene gratuleres med bronsemedaljer.

Guttene lå like bak 3. plassen, og lenge så det ut som de skulle klare en plass på pallen. Aksel på en pluss og Petter på par leverte god golf, mens Christer og Anders ikke helt fikk fram den beste golfen. Dermed var det ikke mye vi kunne gjøre annet enn å vente for å se hva Fana og Oslo kom inn på. Det endte med at Oslo tok en solid 2. plass, mens Fana kom inn med ett slag bedre enn totalscore til Stavanger. Dermed ble det bronsemedaljer til Fana og ikke Stavanger.

Vi kommer sterkt tilbake neste år, med ønske om den høyere plassering for både gutter og jenter. Samtidig gratulerer vi norgesmestrene Bærum GK jenter og Drammen GK gutter. En solid seier til begge lag!