SGK til topps på Bjørnefjorden

SGK dominerte pallen ved helgens Titleist Region Tour som denne gang gikk på Bjørnefjorden GK, sør for Bergen. Anders Lindanger sikret seg en flott førsteplass, mens Fredrik Helliesen kom på tredje. Kun ett slag skilte de tre topplasseringene.

Julie, Tor Håkon, Anders og Fredrik var blant SGK-spillerne på Bjørnefjorden GK i helgen. I tillegg var Robel og Musse med.

For øvrig ble gutteklassen dominert av Rogaland, idet andre- og fjerneplass gikk til henholdsvis Magnus Brun og Oskar Seglem fra Sola GK. Jenteklassen ble denne gang vunnet av Renate H. Grimstad.

I tillegg til Anders og Fredrik, stilte SGK med Julie Aas Nordin, Tor Håkon Helgeland, Robel og Musse Berhane. Vi var med andre ord sterkt representert.

De to turneringsdagene bød på godt sommervær, men begge rundene var krevende i den forstand at regn gjorde deler av fairwayene tunge og våte.

På grunn av blant annet sommerferie var det et felt noe mindre enn vanlig som stilte til start på Bjørnefjorden. Tragedien i Oslo og på Utøya satte også sitt preg på turneringen, hvor spillerne spilte med sørgebånd de to dagene. I forbindelse med premieutdelingen ble terroranslaget også markert med ett minutts stillhet.

Her finner du komplett resultatliste fra helgens TRT.