Spennende Titleist Tour match på Haga

Titleist Tour matchplay bød på noen spennende dager. De absolutte toppplasseringene uteble, men spillerne fra SGK markerte seg likevel godt, forteller Karen som var reiseleder på turen.

Mandag var det innledende spill inndelt i puljer. Først ut var Aksel mot Christer, hvor Aksel trakk det lengste strå. Han vant alle sine innledende matcher, tre i tallet. Det samme gjorde Petter, Katerina, Marthe og Karoline. Christer spilte om 19-32 plass, og det samme gjorde Julie som stilte sporty opp kvelden før turneringen startet da en spiller var blitt syk. Vi gratulerer Julie med debut på Titleist Tour.

Tirsdag morgen skulle noen av spillerne ut allerede kl. 07.30, og det ble en utfordring i forhold til frokost og tidlig servering. Katerina og Petter var de eneste spillerne som vant første match, og som dermed kunne slåss om finaleplass. Dessverre gikk det ikke like bra i neste match, og til slutt spilte de om 7. og 8. plass. Petter endte på 8. Katerina på 7. plass. Aksel, Marthe og Karoline fikk henholdsvis delt 9. og delt 11. plass. I siste match spilte Karoline og Marthe mot hverandre, hvor Marthe vant på 7. hullet.

Alt i alt en god innsats fra SGK-spillerne.

Vi gratulerer Maria Tønnesen som vant over Julie Lied på 9. hullet, og Vetle Marøy som vant over Mikkel Bjerch-Andresen med en solid birdie på 9. hullet.

Nå er det for flere spillere bare å snu seg rundt og forberede seg til lag NM for damer (1. div) og herrer.  Lykke til, begge lag!