Sterk innsats av SGK-spillerne på Norgescup på Miklagard.

Sesongens tredje Norgescup gikk av stabelen på Miklagard gk i helgen. Miklagard er kjent som en krevende mesterskapsbane hvor golfferdighetene virkelig blir satt på prøve. Årets junior-NM skal spilles her senere i måneden, og deltakelse på Norgescup ga derfor flere av SGK-spillerne en god anledning til å bli bedre kjent med banen.

SGK stilte med et sterkt felt. Sondre Ronold, Aksel Olsen, Christer Knag, Martin Engelsgjerd, Katerina Jæger og Karoline Woie representerte klubben. Alle SGK-spillerne klarte cuten som eliminerte halve startfeltet. Dette var i seg selv en god prestasjon.

Katerina spilte en meget sterk første runde på +1 og ledet damefeltet.  Aksel spilte første runden på +2 og Martin på +3, og dette resulterte i at Aksel spilte i lederballen på søndagen med Martin like etter.  Søndag spilte Sondre en kjemperunde på par,  som førte til at han bykset oppover på resultatlisten til en flott 5. plass, samme plass Aksel fikk etter å ha spilt +4 på søndagen. Øystein Engevik fra Meland GK vant herresiden med totalscore +2.

Katerina hadde ikke samme flyten på søndagsrunden, men klarte til slutt en flott 3. plass, kun to slag bak vinneren, Emilie Westrup fra Kristianstad GK på +6.

Resultater finner du i Golfbox.