Anders trosset skybrudd og vant

Ingen kunne true Anders Lindanger under helgens Titieist Region Tour på Randaberg GK. Søndag trosset han skybrudd med regn og vind, og vant.

Forholdene på Randaberg var bra da spillerne slo ut tidlig ettermiddag lørdag. Fredrik Helliesen viste raskt gode takter, og avsluttet første runde på par, hvilket gav ham ledelsen. Andre dag var det varslet dårlig vær. Slik ble det også. Jo lenger ut på formiddagen, desto mer tok vind og regn seg opp. Anders holdt ut, mens Fredrik og tredjemann i lederballen, Thomas Karterud, hadde en tøffere dag. Da siste ball nådde hull 18, var nærmest hele greenen tilfeldig vann, og dommerkollegiet hadde sin fulle hyre med å bidra slik at de siste spillerne kunne putte.

Anders halte seieren i land (+4), fulgt av Fredrik på delt 6 (+13) og Kristian Leik Woie som gikk en god runde søndag og endte på delt 8 (+15). Siste SGK-spiller blant  topp 10 ble Robel Berhane som endte på 10. plass (+17).

På jentesiden var ikke SGK helt i toppen denne gang. Julie Aas Nordin endte på en delt 7. plass (+34), mens Frida Granum Aase fulgte to plasser bak. Både Julie og Frida kommer garantert sterkt tilbake ved neste anledning.

Du finner alle resultater fra turneringen i Golfbox.