Petter til topps på Region Tour, ny banerekord på Randaberg

Petter Mikalsen sikret seg en solid og overbevisende seier under helgens Region Tour Rogaland som gikk av stabelen på Randaberg GK. Andre og siste dag av turneringen gikk han like godt hen og satte ny klubbrekord på 57 slag. Ellers gratulerer vi Magnus Jepson som gikk til topps på regiontourens Order of Merit 2011.

Martin og Petter i samme ball andre dag. I tillegg til Fredrik Tønnessen, hadde de grunn til å være fornøyd med helgen.

Syv birdier på runden siste dag, hvorav fem i rekken, gjorde sitt til at han sikret en fem slags margin til andreplassen som denne gang gikk til Ketil K. Sunde. Fredrik Tønnessen, SGK, avsluttet +6, mens Martin Myhre Engelsgjerd var tre slag bak der igjen.

Det var en utfordrende bane som møtte Region Tour-spillerne på Randaberg lørdag morgen. Vind fra sørlig retning, et forholdsvis uvanlig fenomen her ute, gjorde at mange av spillerne fikk utfordring de ikke helt hadde tenkt på. Det viste igjen på snittscoren første dag.

Årets finale i Region Tour Rogaland går av stabelen 17. og 18. september på Ogna GK.

Her finner du resultater fra helgens turnering, og her finner du tourens egne nettsider.