SGK-jentene hevder seg i NM

Spennende første dag av NM på Bjaavann GK ved Kristiansand, og det er først og fremst SGK-jentene som for vår del har levert best. Marthe Wold ligger på 3. plass (-1), mens Karoline Woie følger på plassen bak (par).

Marte rundet de første 9 tre over par, for så å slå skikkelig til på de neste 9 der hun leverte tre birdies og en eagle. For Karolines del var fire birdies med på å sikre en meget god plassering etter første dag. Damenes klasse ledes for øvrig av Solveig Helgesen, Bjørnefjorden GK, som leverte en runde fire under par i dag.

På herresiden har SGK-spillerne litt større utfordringer etter første dag. Våre beste etter dag en er Ole B. Ramsnes og Sondre E. Ronold, begge på 17. plass med +4. Petter Mikalsen er på 34. plass med +6, mens Christer Knag er på delt 50 plass med +9. Etter et par uheldige hull på dagens runde ligger Aksel K. Olsen på delt 73. plass med +12. Herreklassen ledes av Miklagards Stian Lund på -2.

Følg damene her.

Følg herrene her.