Spennende møte med Tutta for SGK-juniorene

God innsats, fornøyde spillere, en flott bane samt uvant raske greener, er noen av stikkordene reiseleder Jostein Nordin trekker fram fra årets Suzann Junior Challenge på Oslo GK. Mye sol og et par regnbyger, men ellers var det en opplevelse å være der, forteller han.

Stavanger-spillerne sammen med Tutta under årets SJC. (Foto: Jostein Nordin)

I jenter 1-klassen leverte Marthe Wold de beste rundene, og sikret seg til slutt seieren (+15). Julie Aas Nordin hang lenge med helt i toppen. Tre hullkant ut på de tre siste hullene gjorde at hun til slutt endte på en fin delt 3. plass (+21).

De andre SGK-spillerne stilte i Gutter 2-klassen. De fikk ikke minst mye god erfaring med seg hjem til Stavanger. Petter Songe-Møller ble nr. 9. (+29), Ruben Pettersen nr. 11 (+33), Håvard Næss nr. 13 (+34) og Aron Berhane nr. 14  (+37).

Vel blåst, alle sammen!