Aksel, Martin og Petter spiller Lag EM for amatører i Tyrkia

Etter sin flotte seier under årets Lag NM for Herrer i Stavanger, kvalifiserte SGK seg samtidig til årets EM for klubblag (European Men’s Club Trophy) som spilles i Antalya i Tyrkia. Turneringen går over 3 dager, fra 20-22 Oktober og spilles på National Golf Club. Banen er par 72 med 6420 meters lengde, en utfordrende skogsbane med mye vann i spill.

Spilleformen under EM er at alle klubbene stiller med 3 spillere hver som spiller vanlig individuell slagspill. Lagets 2 beste scorer hver dag blir tellende resultat for klubben. Vi stiller med Aksel, Martin og Petter på laget, siden Sondre/Ole har flyttet til USA og Tage/Are er proffer og kan dermed ikke delta. Laget reiser allerede søndag (16/10) nedover for å få 3 dager til å venne seg til banen, raske greener og tjukk rough. Mandag står nærspill på treningsplanen og tirsdag/onsdag er innspill før turneringen begynner torsdag. Da har de allerede vært gjennom en 3 ukers treningsplan med trening/spill hver dag og bør stille godt forberedt.

29 lag fra hele Europa er med i årets turnering. Frankrike er tittelforsvarer og stor favoritt.

Vi ønsker våre gutter lykke til !