God innsats, men krevende forhold i Tyrkia

Siste: Avslutningen på EM for klubblag, dvs tredje og siste dag av turneringen, ble ikke helt den avslutningen Stavangerguttene hadde sett for seg. Med en topp 10 i sikte, falt laget en plass, det vil si ned til 13. plass. Spillet ble ikke helt som de ville. Aksel med +2 og Petter med +5 ble tellende for laget i dag.

Stavanger fikk en tøff start på EM for klubblag (European Men’s Club Trophy) som spilles i Antalya i Tyrkia. Banen er trang og krevende, med små og ondulerte greener.

Vi lå på 17. plass etter dag 1, men det er ikke langt opp til topp 10, forteller kaptein Tore Mikalsen.

Andre dag av turneringen spilte SGK seg opp fra en 18 til en 12 plass, hvor Martin leverte en sterk -1 runde og reddet dagen for laget. Aksel og Petter slet litt og laget ble totalt +5 med de tellende scorene.