Marthe til topps i Spania

Finalerunden på golffbundets winter camp-turnering, Titleist Winter Tournament, gikk på den vanskeligste banen, Stadium Course, på PGA Catalunya Golf Resort i Spania. Det var flotte forhold, sol og litt vind da spillerne slo ut på turneringens finalerunde.

Jentene i lederballen hadde byttet plass på leaderboardet de foregående dagene, men Marthe Wold ble den klart best med en runde på par. – Jernene satt ikke helt, men jeg spilte bra nærspill, og jeg var stabil, sa hun da seieren var i boks. Tre birdies kompenserte for tre bogeys, og Marthe kunne notere seg en samlet score på +4.

Katerina lå lenger nede på listene men spillte seg opp til en 9. plass med en avsluttende 76-runde, med en samlet score på +38. Julie Lied tok en fin 4. plass med samlet score på +15.

Petter lå an til å kjempe om en pallplass med en god runde finaledagen, men dessverre ble det hans svakeste runde for turneringen med 78 slag. Det ble en samlet score på +7 for Petter og en 6. plass i turneringen. Guttenes klasse ble vunnet av Vetle Marøy. 

Vi gratulerer Marthe og Vetle!