Oppløftende, men krevende for guttene i Spania

Det ble et tøft, men til dels oppløftende møte med proffturnering på La Manga på to krevende baner og vanskelige greener. Det lå lenge an til at to av våre skulle klare cutten, men kun Aksel strakk til etter at andre runde var avsluttet.

Aksel endte til slutt som nummer 38, etter å ha ligget helt oppe på 21. plass etter to runder med en første runde på -3. Dette er en meget god prestasjon i konkurranse med profesjonelle spillere av høy kvalitet, der flere har spilt på Europa- og Challengetouren. Aksel var en av bare tre amatører som kom seg videre til finalerunden.

For øvrig viste Martin oppløftende spill, spesielt første dag med en -2-runde. Han misset cutten med bare 2 slag til slutt og endte på +5. Petter fikk nyttig erfaring å bygge videre på i sitt første møte med proffene, og fikk til slutt +9. Are fikk en litt treg start første runden, men spilte seg opp på runde 2 og endte på +14.

Vi ønsker våre spillere lykke til i neste turnering, Mediter Real Estate Masters, som begynner allerede onsdag 21. mars.