På plass i Spania, og klare for Ecco Tour Winter Series

Are, Martin, Aksel og Petter representerer SGK når Ecco Tour Winter Series starter 16. mars på La Manga i Spania. 122 spillere fra 12 land skal spille to turneringer som utgjør vinterserien for de profesjonelle Ecco Tour-spillerne hvor amatører også kan delta. De profesjonelle spillerne skal kjempe om 670.000 danske kroner, mens alle prøver å sikre seg fem wild cards til Challenge Tour turnering som går på Stensballegaard Golfbane. Spillefeltet er en blanding av erfarne spillere med Europatour-erfaring og en del unge kometer som våre spillere skal bryne seg på.

Turneringene spilles på to av La Mangas baner, North Course (par 71, 5753 meter) og South Course (par 72, 6500 meter). Det er cut etter to runder (en runde på hver bane) hvor de 45 beste spiller finalerunde og gjør opp om seieren.

Vi ønsker lykke til!

Følg turneringene her.