SGK markerte seg i Spania, lovende resultater

Da var Mediter Real Estate Masters, den andre av de to  Ecco-Tourene, ferdigspillt på La Manga. To av våre fire gutter klarte cutten og spillte finalerunden på fredag. Det ble til slutt en T30 plass til Aksel (+1 totalt) og en T43 plass til Petter (+5 totalt). De var to av fem nordmenn i finalen og to av fem amatører som klarte cutten. En meget sterk prestasjon i sammen med blant annet 4 spillere med tidligere seier på Europatouren i feltet.

Aksel åpnet med en førsterunde på -5 og ledet turneringen etter første dag med en eagle på hull 18, men fikk det litt tøffere andre dag med +4. I finalerunden ble det en +2 runde, og dermed endte Aksel totalt på meget respektable +1, som ga en T30 Plass.  Alt i alt en meget sterk prestasjon i hans første sesong som senior i det tøffe selskapet.

Petter gikk på par førsterunden, måtte tåle +2 andre dag og lå med det akkurat innenfor cut grensen, en prestasjon i seg selv å klare cutten. Finalerunden gikk på +3, som resulterte i +5 Totalt og en T43 plass. Kjempeflott innsats av en amatør med 2 år igjen som junior i sin første proffturnering.

Are viste mye bedre stabilitet og fin framgang i sitt spill og endte +4 etter to runder, rett under cut grensen. Martin kom denne gang litt lenger ned på listen men vi er sikker på at disse to kommer sterkere igjen ved neste anledning.

Resultater finner du her.