Påskegolf i Frankrike

Golfen tar ikke påskeferie i år heller. Marthe Wold, Katerina Jæger og Petter Mikalsen er i disse dager i Frankrike, der de spiller viktige turneringer.

Marthe og Katerina spiller French International Lady Junior Championship i Paris. Turneringen starter med 36 hulls kvalifisering 5. og 6. april hvor de 32 beste av 120 spillere går videre matchspill som går 7.-9. april. Turneringen er for spillere opp til 21 år. Andre norske spillere i denne turneringen er Stine Pettersen, Julie Lied, Olivia Hüllert, Nicoline Skaug, Annette Lyche og Maria Tønnesen. Her finner du mer om turneringen.

Petter er på plass for å spille French International Boys Championship på Belle Dune GC. Turneringen er samme format som hos jentene, men er for spillere opp til 18 år. I likhet med jentenes turnering, får han her bryne seg mot noen av de absolutt beste internasjonalt. I tillegg til Petter, spiller Oddvar Hjellegjerde, Vetle Marøy, Kristoffer Ventura, Kristian Krogh Johannsen, Christian Wilskow og Andreas Halvorsen turneringen i Frankrike. Følg med på scoren her.

Lykke til!