Flere SGK-spillere slet på Titleist Tour på Meland

Det ble en nydelig helg på Meland GK, rent værmessig. Bare det å ha en helg i Bergen uten regn er flott, spesielt på en så ofte tung og vanskelig bane. Dessverre ble ikke resultatene denne gang like gode som vi hadde håpet på etter den fantastisk start på Titleist-sesongen.

I gutteklassen endte Petter på en 8. plass etter å ha ligget 2 slag bak lederen etter første dag. William viste at spillet er for oppadgående, og tok en solid 25 plass. Et par plasser bak, på 31 plass, fulgte Robel som også har løftet spillet denne sesongen. Anders slet litt denne helgen og endte på 45 plass, og må dermed spille kvallik til helgen. Fredrik fikk det heller ikke til å stemme helt denne gang, og endte på en 47 plass.

I jenteklassen spilte Katerina brukbar golf, uten den store scoren. Hun ble til slutt nummer 10. Karoline hadde en tung helg og endte på 17 plass. Julie spilte tidvis bra golf, men endte på en 26 plass. Både Julie og Karoline må sammen med Anders spille Titleist Region Tour på Sveio for å kvalifisere seg til neste Titleist Tour som går på Stiklestad GK. De øvrige SGK-spillerne på Meland denne helgen er inne på Titleist Tour, og kan dermed trene med kommende TT for øyet.

Vi gratulerer ellers Vetle Marøy og Mariell Bruun med seier.