Haugaland Junior Tour av stabelen

Det var ikke akkurat flust av SGK-spillere da Haugaland GK og Haugesund GK forrige helg arrangerte de to første turneringene i årets Haugaland Junior Tour. Første turnering gikk av stabelen på Haugaland lørdag, andre i Haugesund søndag.

Lørdag deltok Aron Berhane, Harald Eliassen og Alexandra Mudie, som representerte Randaberg. Alexandra vant sin klasse. Aron og Harald delte 4. plass i sin klasse. Synd at det ikke var flere spillere fra SGK for dette var en virkelig flott bane der de første 9 hullene var spesielt utfordrende, forteller Eivind Eliassen som fulgte spillerne opp.

I andre turnering på Haugesund GK søndag, var Nicolay Helliesen eneste SGK-spiller. Til gjengjeld gjorde han det bra, og sikret seg en 2. plass i klassen sin.

Det var Haugaland Golfklubb som tok initiativet til en lokal juniorturnering i distriktet. Klubbene som er med 2012 er Stord, Haugesund og Haugaland GK. Et bra initiativ, og allerede nå kan du krysse av datoen 9. september. Da går tredje turnering av stabelen på Stord.