Klart for årets første Titleist Tour på Sola GK

Kommende helg – 5 og 6. mai – kommer Norgeseliten for junior i golf til Sola Golfklubb for å spille årets første Titleist-turnering.

SGK stiller hele 9 spillere, fordelt på 3 jenter og 6 gutter. I jenteklassen skal Katerina Jæger, Marthe Wold og Julie Nordin utfordre resten av norgeseliten. I gutteklassen er det Sondre Falch, Petter Mikalsen, Anders Lindanger, William Bertram, Robel Berhane og Fredrik Helliesen som representerer klubben.

Titleist Tour er den øverste turneringsserien for juniorer i Norge. Her skapes det en god arena for utvikling og forberedelse av spillere på internasjonal turneringsdeltagelse. Turneringer på Titleist Tour teller på den internasjonale amatørrankingen, og gir dermed et bedre grunnlag for norske spillere til å få erfaringer internasjonalt.

Feltet for gutter er meget sterkt med bland andre begge finalistene fra det Franske åpne mesterskapet som gikk i påsken.

Vi ønsker våre spillere lykke til !

Følg turneringen her.