SGK-juniorene i toppen på Sotra

Første- og andreplassen i jentenes klasse, og andre og delt tredjeplass i guttenes. Med andre ord fire nye SGK-spillere klare for kommende Titleist Tour. Det er fasit for juniorene fra Stavanger Golfklubb etter helgens Titleist Regiontour (TRT) på Sotra GK utenfor Bergen.

I jenteklassen sikret Karoline Woie seg en klar seier med rundene 65-66 (+11), fulgt av Julie Nordin med rundene 67-66 (+13). På guttesiden sikret Robel Berhane seg plass på kommende TT med en andreplass etter rundene 65-70 (+15), mens Anders Lindanger fulgte på delt tredjeplass etter å ha gått 67-69 (+16).

Det var en kort, men utfordrende bane og velpreparerte og raske greener som møtte spillerne på Sotra lørdag morgen. Været resulterte i noen utfordringer. Spesielt søndag var krevende, med kuling og regn store deler av dagen.

Karoline og Julie hevdet seg sterkt allerede første dag under turneringen. I gutteklassen var Robel med i tetstriden etter første dag, for øvrig med samme score som Mads Meling Iversen som gikk en super runde denne dagen. Andre dag fikk Mads det tøffere, mens Robel holdt trykket gjennom stort sett hele runden. Anders, som lå på delt sjetteplass etter dag en, tok sakte, men sikkert innpå og avsluttet altså på delt tredje. De øvrige SGK-spillerne hadde varierende resultater i turneringen, men kommer helt sikkert sterkt tilbake ved neste TRT.

For alle resultater – sjekk Golfbox.