God laginnsats på Haugaland GK – tre av våre til TT!

God laginnsats og kjempespennende til siste slutt på Haugaland GK under helgens Titleist Region Tour. Det er fasiten i en turnering der SGK hadde både Petter Songe Møller og Julie Aas Nordin i lederballen.

Petter var for øvrig den eneste som spilte på 70-tallet hele helgen med meget sterk 79-runde på lørdag. Dette ga ham fire slags ledelse før søndagens runde. Han åpnet meget stabilt med fire par, men deretter ble det mer ujevnt. Han holdt likevel hodet kaldt nok til å dra i land 2. plass, noe som var imponerende, sier Kjersti Jæger som var reiseleder på turen.

Julie spilte seg opp fra 3. til 2. plass, og det var helt åpent til siste slutt hvem som ville sikre seg 1. plass. Driven på hull 18 rullet ut i røff, og dermed ble det en bogey og et slag bak vinneren, Cecilie Kahrs Skaale fra Fana GK. Anders klarte å klatre fra 5. til den viktige 3. plassen som sikret deltakelse på neste Titleist Tour på Stiklestad GK. Ett slag bak ham kom Håvard Næss, som klatret fra 18. til 4. plass, og som hadde søndagens laveste runde med 10 over par.

Forholdene på Haugaland GK var for øvrig meget krevende i helgen. Banen er vanskelig, og med meget sterk vind slet de fleste. Men alt i alt – fin innsats!