Titleist Tour 3 Stiklestad GK – to i toppen og debutant i særklasse

Marthe Wold og Petter Mikalsen kjempet begge i toppen hele veien og tok hjem hver sin andreplass under helgens Titleist Tour på Stiklestad. Vi har her spillere som leverer hver gang de stiller opp og er med i kampen om seier.

Den største overraskelsen sto imidlertid vår debutant på Titleist Tour, Petter Songe-Møller, for. Han slo nemlig til med en kjempesterk T17 plass i sitt første møte med norgeseliten av juniorer. Det viser at det gror godt nedover i SGK, all honnør til våre dyktige trenere. Til denne turneringen hadde SGK i alt 9 spillere. Kun Oslo GK hadde like mange, og vi er i en særklasse når det gjelder talentutvikling.

Marthe viser god form og solid spill, og det resulterte i fin 2. plass med 7 slag over par. Siste runde på par er absolutt godkjent og bekrefter optimisme foran Marthes travle turneringsprogram framover.

Petter spilte også solid hele helgen, som til slutt ga en flott 2. plass. Han avsluttet med en -1 runde og endte 6 slag over par totalt. Det lover godt foran Nordea Tour på Miklagard som starter 19. juni.

William var lenge med og kjempet i toppen, men et dårlig sistehull ødela for en topp plassering. Men et oppløftene spill som viser at formen nærmer seg bragte ham til en T8 plass med +13 totalt. Dette lover bra før Nordea Tour.

Katerina slet på lørdagen, men søndag viste hun godt spill av god gammel klasse og avsluttet med en runde på +1 som gjorde at hun avanserte på resultatlisten og endte på en 9. plass med +19 totalt. Julie hadde det tungt på Stiklestad, og fikk ingenting til å stemme denne helgen. Hun skal finpusse teknikken og finne formen, og vi er sikre på at hun kommer sterkere igjen.

Vår debutant, Petter Songe-Møller, 14 år, viste ingen respekt for norgeseliten på sin første Titleist Tour. Han leverte storspill og endte på en kjempesterk T17 plass. Etter de solide rundene 81-77-76, totalt +21, la han dermed en god del rutinerte og meritterte spillere bak seg på resultatlisten. Petter holdt sin debutanttale under middagen søndag, og høstet stor applaus.

Robel spillte stødig golf gjennom helgen, uten de store svingninger. Dette ga en T28 plass med +25 totalt, og viser at spillet er løftet opp på et høyere plan. Robel har virkelig etablert seg på Titleist Tour i sin første sesong. Anders mangler fortsatt den siste biten på formen, og endte på 44. plass etter varierende spill gjennom helgen. Men med den store treningsdosen han legger ned, er det bare et spørsmål om tid før det løsner. En noe småsyk Fredrik fikk det ikke til å stemme denne gang. Han kommer sterkere tilbake når kroppen fungerer og teknikken stemmer bedre.

Vi gratulerer vinnerne, Nicoline Skaug (Oslo GK) og Daniel Jansen (Kristiansand GK).