Flotte SGK-representanter og mye godt spill i årets SJC

Fire spillere fra Stavanger Golfklubb med reiseleder Jostein Nordin i spissen representerte klubben i årets Suzann Junior Challenge (SJC) som gikk av stabelen på Oslo GK. Blant våre spillere var det Robel Berhane med sin 5. plass og runde på henholdsvis 76 og 77 slag som var best. Han snuste på en enda bedre plassering, men det holdt ikke helt inn.

Aron Berhane og Petter Songe Møller spilte også bra, spesielt andre dag etter en litt nervøs innledning første dag. Aron endte på 9. plass med en 89- og en 79-runde. Petter endte på 11. plass med en 84- og en 75-runde.

Vår eneste jente med denne gangen, Julie Aas Nordin, var litt mer ujevn. Etter en forrykende start hvor hun lå 2 under par etter 8 hull, stokket det seg litt. Runden endte på 80 slag, hvilke hun må si seg fornøyd med. Andrerunden dagen etter ble tyngre og endte på 88 slag. Julie ble nr. 11 i sin klasse.