Ny seier til Petter på Titleist Tour

Det ble en spennende og jevnspilt avslutning på Titleist Tour 4, da Petter avgjorde sin match på det 18. hullet. Han kunne dermed bokføre sin andre seier på Titleist Tour denne sesongen, etter at han også vant sesongåpningen på Sola GK. Onsdag beseiret han unggutten Kristoffer Reitan (Oslo GK) i finalen.

Denne gang ble turneringen først spilt som 36 hull kvalifisering, og deretter inndeling i puljer på 8 for matchspill. Det gjorde at alle spillerne fikk spille tre 18 hulls matchspill runder.

I jenteklassen ble Katerina nr. 10 etter to seire og et knepent tap i matchspillet. Julie tok en flott 18. plass etter to seire og et tap i matchspillet. Dette var karrierebeste for Julie på Titleist Tour.

Hele 8 gutter deltok fra SGK denne gang. Robel ble nest beste gutt med en flott 16. plass, også det karrierebeste. Robel har virkelig løftet spillet til neste nivå. William spillte seg fram til en 19. plass og viste bra takter under match spillet. Kristian debuterte for året med en flott 31. plass som er karrierebeste også for han. Fredrik, som ledet turneringen etter 9 hull og viser at storspillet er innen rekkevidde, ble til slutt nummer 49. Våre to debutanter, Harald og Håvard fikk nyttig erfaring på sin første Titleist Tour. De kjempet bra og ble til slutt nr. 58 (Harald) og 60 (Håvard). Yngstemann, Petter Songe-Møller ble denne gang nr. 61 men kommer helt sikkert sterkere tilbake neste gang.

Vi gratulerer Petter og Sandra Nordås (Drøbak GK) med seier.