Anders, Fredrik og Kristian til topps på hjemmebane

Det ble full pott og topp tre til SGK i gutteklassen under helgens Titleist Region Tour i Stavanger. Anders Lindanger tok en knepen seier foran Fredrik Hellliesen og Kristian Leik Woie. I jenteklassen ble Julie Aas Nordin nr 2 etter omspill som ble vunnet av Bjørnefjorden GKs Nathalie Christin Engeseth.

Klar for Titleist Tour: Anders, Fredrik og Kristian.

Anders begynte best av de tre med en runde på 75 slag og fire over par lørdag, mens både Fredrik og Kristian denne dagen avsluttet med hver sin 78-runde. Dag to gav de tre hverandre en tøff fight, hvor Fredrik og Kristian gikk runden på 74 slag, to slag bedre enn Anders. Til slutt var det imidlertid han som trakk det lengste strå. Han slo de to andre med ett slag under flotte forhold på banen.

Julie ledet turneringen etter første dag og en runde på 80 slag. Også dag to hadde hun kontroll helt til mot slutten av runden da Nathalie Christin Engeseth tok innpå og de to jentene endte på samme antall slag. Dermed ble det omspill, hvor Julie endte på andreplass.

Andre SGK-plasseringer innenfor top 10: Harald Eliassen sikret seg en 5. plass med til sammen 15 over par, mens Håvard Næss fulgte tre slag bak på delt 7. plass.

En flott turnering hvor ikke minst turneringskomiteen med Nina Middelthon i spissen hadde gjort en god jobb!

Flere resultater finner du i Golfbox.