Marthe og Petter våre beste i NM i Oslo GK

Ni spillere fra SGK stilte til start under årets NM som gikk av stabelen på Oslo GK. Marthe Wold toppet resultatene sett fra vår side med en 3. plass, mens Petter Mikalsen endte på en flott 4. plass blant herrene.

Fra SGK stilte følgende spillere: Karoline Woie, Katerina Jæger, Marthe Wold, Are Friestad, Martin Engelsgjerd, Ole Ramsnes, Aksel Olsen, Petter Mikalsen og William Bertram.

Petter gjennomførte turneringen over forventning, og fortsetter den gode sesongen med solid spill. Are kom sent i gang, men avsluttet flott. Det lover godt videre. Aksels spill var veldig bra, bare en kald putter trakk ned. Potensialet er imidlertid stort, og Aksel er klar for bedre plasseringer. For Martin ødela første runde en del, men ellers satt spillet godt. Ole spilte bra, men også her trakk puttingen noe ned. For Williams del var spillet litt ustabilt, men NM gav uansett god læring.

Ved siden av Marthe innsats, gjorde Karoline en god jobb. Hun spilte bra, selv om hun falt litt av mot slutten. Katerinas spill begynner definitivt å sitte, selv om deler av spiller under NM var litt ustabilt.

Her finner du NM-resultatene.