Petter vant TT i Arendal

I helgens Titleist Tour på Arendal Golfklubb gikk årets andre matchturnering av stabelen. Etter tre dagers spill og hele fem runder (2 runder slagspill og 3 matcher) ble det erklært en vinner i gutteklassen og en vinner i jenteklassen. Vinner i gutteklassen, Petter Mikalsen, tar sin tredje seier for året på Titleist Tour (sin andre Matchturnering), og har dermed allerede avgjort OOM for guttene når to turneringer gjenstår.

Julie fikk en litt treg start på slagspillet og havnet derfor i B-puljen (9-16) i matchspillet. Her vant hun sine 3 matcher med klar margin, og endte dermed på en flott 9. plass som igjen er ny karrierebeste. Hun var denne gang eneste jente fra SGK, da Marthe og Katerina var i Wales på turnering.

William ble nest beste gutt med en 21. Plass. Han har et enda større potensial men denne gang var mye positivt på gang. Anders spilte bra, og fikk en oppløftende 36. plass. Fredrik slet litt på første runde. Han forbedret imidlertid spillet med 12 slag på andrerunden, og det ble tilslutt en 46. plass.

Robel fikk ikke svingen til å stemme denne helgen, dermed endte han på 48. plass. Petter jr. fant aldri helt rytmen og endte på 53. plass. Han og Kristian møttes til innbyrdes match siste dag. Det ble en spennende match, hvor Petter til slutt trakk det lengste strået. Dermed endte Kristian på 54. plass.

Vi gratulerer Pernille Orlien (Losby GK) og Petter med seier!