SGK med topp fire i Jr. NM

Det var igjen Marthe og Petter som sto for de beste prestasjonene under årets Junior NM som denne gang gikk av stabelen i Larvik. Begge gikk ut i lederballen, Petter lå på 2. plass og Marthe på 3. plass før finalerunden. Petter ble nummer 3 og fikk bronsemedalje, Marthe fikk denne gang det litt sure 4 plassen. Men begge må være fornøyd med topp 4 i både NM og jr. NM, og vi gratulerer!

Larvik GK var en spennende bane med høy rough og mange bunkere. De to første dagene var det sterk vind, og siste dag åpnet slusene seg. Fire slag skilte de tre guttene i lederballen, mens det var 7 slag ned til 4. plassen. Det ble tilslutt 3. plass til Petter, ett slag bak 2. plassen og 2 slag bak 1. plassen. Marthe fikk det ikke helt til å stemme i det kraftige regnværet, og falt dermed til 4. plass.

Julie endte på en 13. plass som er karrierebeste, med en flott sisterunde på 5 over par. Det å spille seg kraftig ned i HCP på siste runden i jr. NM på en tung bane, er en stor prestasjon. Katerina fant aldri helt rytmen, og endte på 14. plass.

William endte på en 26. plass og ble nest beste blant våre gutter etter en del lost baller, men også en del birdies. Petter Songe-Møller tok en grei 36. plass i sitt første jr. NM. Robel jobbet seg inn til en 46. i sin bebut i jr. NM plass og skal trene mer på lave slag. Fredrik fant aldri helt flyten, og endte dermed på en 54. plass.

Vi gratulerer Nicoline Skaug og Kristian Krogh Johannessen med seier!

Klikk her for fullstendig resultatliste.